Σαρωνικός
Δημοτική συγκοινωνία στο Δήμο Σαρωνικού

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

 

Μετά από συνάντηση που έγινε μεταξύ του Δημάρχου Σαρωνικού Γ. Σωφρόνη με το Δ.Σ. του ΟΑΣΑ, εγκρίθηκε η λειτουργία της γραμμής της δημοτικής συγκοινωνίας "Δ.Ε. Παλαιάς Φώκαιας – Προαστιακός Σταθμός Κορωπίου".

 

Η νέα δημοτική γραμμή θα συνδέει, συγκοινωνιακά, τις περιοχές Θυμάρι, Παλαιά Φώκαια, Ανάβυσσος, Σαρωνίδα, Λαγονήσι, Καλύβια με το σταθμό του Προαστιακού – Μετρό στο Κορωπί.

 

Η λειτουργία της δημοτικής συγκοινωνίας του δήμου Σαρωνικού αποσκοπεί, μεταξύ άλλων, στη βελτιστοποίηση της σύνδεσης των περιοχών του δήμου, τόσο με το κέντρο του στα Καλύβια, όπου βρίσκονται το Δημαρχείο και το Κέντρο Υγείας, όσο και μεταξύ τους.

 

«Με τη λειτουργία της νέας γραμμής γίνεται ένα σημαντικό βήμα για να ενώσουμε συγκοινωνιακά μεταξύ τους τις δημοτικές ενότητες του Δήμου μας και να διευκολύνουμε τις μετακινήσεις των συμπολιτών μας, χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση των Ι.Χ. και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ . Παράλληλα συνδέουμε την πόλη μας με τον Προαστιακό κι αναβαθμίζουμε τις δυνατότητες σύνδεσης με το υπόλοιπο Λεκανοπέδιο» δήλωσε ο κ. Σωφρόνης.

 


Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS