Σπάτα - Αρτέμιδα
Στα Σπάτα συνελήφθη δραπέτης πιστολέρο

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

 

Συνελήφθη το πρωί σε σπίτι στα Σπάτα 50χρονος δραπέτης, ο οποίος πήρε άδεια τον Μάρτιο του 2015 και έκτοτε καταζητείτο γιατί δεν επέστρεψε στη φυλακή. Πρόκειται για τον Αντώνη Καραμολέγκο, ο οποίος είχε σκοτώσει δύο αστυνομικούς το 1990 έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

 

Έναν χρόνο μετά την παραβίαση της άδειας, τον Μάρτιο του 2016, είχε πυροβολήσει έναν άνδρα μέσα σε αυτοκίνητο στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Νέο Ηράκλειο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά. Για την υπόθεση αυτή είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

 

Σημειώνεται ότι το 2011 είχε παραβιάσει κι άλλη άδεια που είχε πάρει από τις φυλακές, αλλά τότε εντοπίστηκε γρήγορα και συνελήφθη.

 

Στο σπίτι στα Σπάτα εντοπίστηκε από την Ασφάλεια Αττικής και σήμερα το πρωί έγινε η επιχείρηση, όπου ο δραπέτης συνελήφθη. Επίσης, συνελήφθη μια γυναίκα που ήταν μαζί του.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σπίτι βρέθηκε ένα πιστόλι καθώς επίσης κυνηγετικά όπλα και πολλά φυσίγγια. Ακόμα βρέθηκαν στην αυλή κλεμμένα οχήματα. Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία και ο 50χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

 


Από: Χψ
 Ας είναι καλά ο νόμος Παρασκευοπουλου που τον άφησε έξω και θα τον ξαναφησει ελεύθερο σύντομα.
Από: Αμερικανος
 Στη χώρα μου υπάρχει ένας νόμος που δίνει λύση σε αυτές τις περίπτωσεις και εφαρμόζετε ευρέως Ο νόμος του Smith and Wetson
Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS