Βάρη
130 κιλά κοκαΐνης σε διαμέρισμα της Βάρκιζας

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

 

Περισσότερα από 130 κιλά κοκαΐνης εντόπισαν αστυνομικοί και στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μετά από έφοδο που έκαναν τα ξημερώματα σε πολυτελές διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Βάρκιζα.

 

Οι αρχές έκαναν έφοδο στο σπίτι, το οποίο βρίσκεται επί της παραλιακής λεωφόρου, μετά από οργανωμένη επιχείρηση, στην οποία ανακάλυψαν...δεκάδες κιλά άσπρης σκόνης. Πρόκειται για μία ποσότητα ρεκόρ, η αξία της οποίας υπερβαίνει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ. 

 

Οι ουσίες κατασχέθηκαν, ενώ συνελήφθη και ο ένοικος του σπιτιού, ένας 33χρονος σερβικής καταγωγής, ο οποίος είχε νοικιάσει το σπίτι πριν από δύο μήνες. Στο εν λόγω οίκημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης 6.000 ευρώ.

 

Ο Σέρβος, ο οποίος βρισκόταν στο στόχαστρο των αρχών εδώ και μήνες, φέρεται να έκανε πολυτελή βίο ενώ στο «μικροσκόπιο» των αρχών βρίσκονται ήδη οι επαφές του, προκειμένου να ξετυλιχθεί το κουβάρι της υπόθεσης. 

 

Από την προανάκριση προκύπτει ότι εμπλέκονται και γνωστά ονόματα της Αθήνας. Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται και σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα αναζητείται ένα ακόμα άτομο στην Αττική.

 


Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS