Βάρη
3o Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού στη Βούλα

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

 

Ο Σκακιστικός Όμιλος «ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ» διοργανώνει το «3o Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού» που θα γίνει στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

 

Οι αγώνες θα λάβουν μέρος το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου από τις 10.00 έως τις 15.00, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας (N.Καζαντζάκη 2, Βούλα). Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους τους μαθητές των δημοτικών σχολείων (δημόσιων και ιδιωτικών) αλλά και νηπιαγωγείων και γυμνασίων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

 

Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί ανά τάξη και όλα τα παιδιά θα παίξουν 7 αγώνες, ανεξαρτήτως του επιπέδου τους και των αποτελεσμάτων που θα φέρουν. Θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι νικητές κάθε τάξης, ενώ θα υπάρξουν προκρίσεις για τα Τελικά Σχολικά Πρωταθλήματα Σκακιού Αττικής.

 

Η διεξαγωγή του Πρωταθλήματος γίνεται με την υποστήριξη του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής 3Β και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας.

 

Σχετικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συλλόγου Σ.Ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ lefkippos.gr, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν συμπληρώνονται μέσω της ειδικής φόρμας έως και το βράδυ της Τετάρτης  31 Ιανουαρίου 2018.

 

Για επιπρόσθετες διευκρινίσεις μπορείτε να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο chess@lefkippos.gr ή να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο κ.Βακάκη Παντελή (6976918681).

 


Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS