μπάσκετ
Με στόχο τη Β´ Εθνική ο ΓΣΚορωπίου

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

 

Με όνειρα ξεκίνησε η ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Κορωπίου τη φετινή σεζόν, καθώς στο κλειστό Γυμναστήριο «Γεώργιος Παπασιδέρης», όπου βρέθηκαν χθες η διοίκηση της ομάδας, το τεχνικό τιμ με επικεφαλής τον προπονητή της ομάδας, Παναγιώτη Κονδύλη, αλλά και τα νέα αποκτήματα του συλλόγου.

 

Ο πήχης έχει ανέβει ψηλά, στόχος της ομάδας για τη φετινή περίοδο είναι να βρεθεί στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίζει την άνοδο στη Β' Εθνική.

 

Ο σχεδιασμός του Κονδύλη για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας 2014-2015 έχει πλέον ολοκληρωθεί και εκ πρώτης το “μίγμα” φαίνεται ιδιαίτερα εντυπωσιακό.

 

Στους Τσιουμπρή, Τύρλα, Υφαντή, Παπαβλασόπουλο και Παπαδόπουλο που συνεχίζουν από την προηγούμενη χρονιά ήρθαν να προστεθούν και 5 μεγάλες μεταγραφές των Αγαδάκου, Κερασοβίτη, Μελά, Βιδάλη και Κούσουλα αλλά και δύο προσθήκες με προοπτικές, αυτές των Κούργια και Τριπολιτσιώτη. Παράλληλα μέλη της ομάδος αποτελούν και τέσσερις πολύ ταλαντούχοι έφηβοι, Μπουρλάκης Γιώργος (1998), Καπερώνης Κωνσταντίνος (1998), Μπεκιάρη Οδυσσέας (1998) και Παπαμιχάλης Γεώργιος (1998) οι οποίοι εκτός από την εξαιρετική δουλειά που κάνουν με τον coach Σγουρίτσα, θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τον χρόνο τους και την εμπιστοσύνη του Παναγιώτη Κονδύλη.
Η κατάσταση περνάει πλέον στα χέρια του προπονητή της ομάδος ο οποίος μέσα από σκληρή δουλειά και προσπάθεια με όλο το δυναμικό της ομάδος θα μεταφέρει τα εξαιρετικά προσωπικά στοιχεία σε ομαδικά.

 

Η προετοιμασία της ομάδος που ξεκίνησε χθες στο στάδιο Παπασιδέρης, περιελάμβανε διπλές προπονήσεις με στίβο, γυμναστήριο και γήπεδο το πρωί και γήπεδο το απόγευμα.

 

Η διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδος για την δυναμική στήριξή του την περσινή χρονιά που απέδειξε πως το Παπασιδέρειο Στάδιο είναι μικρό για τις ανάγκες της ομάδος και αναμένει ανάλογη συνέχεια και ανταπόκριση και στο νέο πρωτάθλημα.

 

Τα εισιτήρια διαρκείας 2014-2015 που θα περιλαμβάνουν όλους τους αγώνες όλων των αθλημάτων του Γυμναστικού Συλλόγου Κορωπίου θα παρουσιαστούν επίσημα στις αρχές Σεμπτεμβρίου σε ειδική εκδήλωση που ετοιμάζει η διοίκηση του Συλλόγου στην οποία θα ανακοινωθούν και οι χορηγοί 2014-2015.

 

ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ – Δυναμικό 2014-2015
Κερασοβίτης Γιώργος
Βιδάλης Χρήστος
Μπουρλάκης Γιώργος
Κούσουλας Μουράτης
Παπαδόπουλος Μιχάλης
Καπερώνης Κων/νος
Παπαβλασόπουλος Θέμης
Κούργιας Αστέριος
Μελάς Γιώργος
Τριπολιτσιώτης Κων/νος
Παπαμιχάλης Γιώργος
Μπεκιάρη Οδυσσέας
Τσιουμπρής Αλέξης
Υφαντής Παναγιώτης
Τύρλας Γιώργος
Αγαδάκος Λάζαρος

 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Κονδύλης Παναγιώτης
Καραδήμας Αναστάσιος
Φαραζής Γιώργος

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
Μαλτέζος Δημήτριος
ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ
Οικονόμου Χρήστος
Μόσχος Θανάσης

 


Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS