Η στήλη του πολίτη
Εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης ναρκωτικών

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

 

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξάρθρωσαν εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας διακινούσαν ναρκωτικά σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

 

Έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση, σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Ζωγράφου, Κερατέα, Νέο Κόσμο, Παλαιό Φάληρο και Κάτω Πατήσια), συνελήφθησαν 11 μέλη της σπείρας, ηλικίας από 29 έως 63 ετών, μεταξύ των οποίων και το αρχηγικό. Συγκεκριμένα, πρόκειται για πέντε Έλληνες, πέντε Αλβανούς και μία Ρουμάνα.

 

Ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης ο οποίος ήταν επιφορτισμένος με την εύρεση των ποσοτήτων κοκαΐνης και την καθοδήγηση των υπόλοιπων μελών, ήταν ένας 40χρονος υπήκοος Αλβανίας. Άμεσος συνεργός του, που είχε εποπτικό ρόλο, ήταν ένας 38χρονος Έλληνας ενώ τα υπόλοιπα μέλη ήταν επιφορτισμένα με την αποθήκευση, απόκρυψη, νόθευση και διακίνηση των ναρκωτικών σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

 

Έπειτα από έρευνες σε οικίες, χώρους και οχήματα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 1.521 γραμμαρίων, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 5.700 γραμμαρίων, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, ποσότητα νοθευτικής ουσίας βάρους 350 γραμμαρίων, τέσσερα Ι.Χ. αυτοκίνητα, ένα πιστόλι, 75 φυσίγγια, το χρηματικό ποσό των 25.855 ευρώ, τρεις χρυσές λίρες, διάφορα χρηματικά ποσά ξένων νομισμάτων, 8 ζυγαριές ακριβείας, ένα καταγραφικό μηχάνημα κλειστού χώρου με 4 κάμερες και 32 κινητά τηλέφωνα.

 

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 


Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS