πολιτιστικά
Οι Έμμελον στα ”Σφήττεια 2017”

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

 

Αύριο Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, στο Θέατρο Δεξαμενής Κορωπίου, τα "Σφήττεια 2017" υποδέχονται τους "Έμμελον" σε μια συναυλία - αφιέρωμα στον κορυφαίο συνθέτη Δήμο Μούτση. Το συγκρότημα θα συνοδεύει χορωδία 30 ατόμων του Συνδέσμου Μικρασιατών Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας. 

 

Λίγο νωρίτερα θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Συλλόγου Εικαστικών Μεσογαίας.

 

Και σε αυτή την εκδήλωση θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, φάρμακα και υγειονομικό υλικό, για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου Κρωπίας.

 

Λίγα λόγια για τους "Έμμελον":

 

Το συγκρότημα Έντεχνης Ελληνικής Μουσικής «Έμμελον» δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2004 στην Αθήνα, με στόχο να αναδείξει και κυρίως να διατηρήσει την αξία του διαχρονικού ελληνικού τραγουδιού. Το συγκρότημα έχει πλούσια δράση από το 2004 έως σήμερα αφού έχει δώσει πολλές παραστάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 

Δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία και σεβασμό στο έργο όλων των σημαντικών συνθετών της Έντεχνης Μουσικής το «Έμμελον» πραγματοποιεί μουσικές παραστάσεις παρουσιάζοντας μερικά από τα πιο αντιπροσωπευτικά δείγματα του έργου τους ή ακόμα και ειδικά αφιερώματα σε έναν από αυτούς.

 

Είσοδος Ελεύθερη

 


Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS