Κορωπί
Εξιχνιάστηκε ληστεία σε σπίτι

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

 

Ληστεία που είχε σημειωθεί σε οικία στο Κορωπί στις 5 Δεκεμβρίου του 2015 εξιχνίασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κρωπίας.

 

Στις 5 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 00:30, το ζευγάρι επιστρέφει στο σπίτι του, σε κεντρικό σημείο του Κορωπίου, και μόλις ξεκλειδώνουν την πόρτα του σπιτιού τους, τους επιτίθενται οι ληστές που βρίσκονταν μέσα.

 

Ένας εκ των δραστών τραυματίζει τη γυναίκα με μαχαίρι και της επιφέρει σωματική κάκωση και σοβαρό τραυματισμό των δακτύλων του δεξιού χεριού. Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, είχαν προλάβει όμως να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό ύψους 1600 ευρώ, χρυσαφικά, λίρες και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mesogianews.gr διακριβώθηκε ότι οι ληστές ήταν τρείς Αλβανοί, εκ των οποίων ο ένας ήταν ο γιός της οικιακής βοηθού που εργαζόταν στο σπίτι των παθόντων!

 

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο ταυτοποιημένους δράστες ενώ ο τρίτος συνεργός τους διέφυγε πριν 5 μήνες πιθανότατα στην αλλοδαπή. Επιπλέον, σε βάρος του πρώτου συλληφθέντα εκκρεμούσε και μια καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με επιβληθείσα ποινή 23 μηνών. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι ταυτοποιημένοι δράστες τυγχάνουν άτομα σεσημασμένα, για εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ σε έναν εκ των συλληφθέντων έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της εμφάνισής του στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής όπου διαμένει.

 

 


Από: ΚΑΤ
 ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ...ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΣΟΙ ΛΕΤΕ ΡΟΜΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ Κ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΡΓΙΑ ΠΟΥ ΑΜΑ ΤΑ ΠΕΤΥΧΩ ΟΠΟΥ ΤΑ ΒΡΩ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑΑπό: Ανουβις
 Σιγά βρε CAT, κάνε και λίγο τσισα.
Είπαμε μπαταρουν τα καράβια αλλά όχι τα μυαλά.
Από πότε τα μέλη εγκληματικών οργανώσεων ζητούν απονομή δικαιοσύνης; Κουφό δεν είναι;
Παντού CAT υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί. Τους κακούς ή παράνομους τους βάζουμε στην φυλακή, ανεξάρτητα από πιο πολιτικό χώρο προέρχονται, έθνος, φιλη ή χρώμα.
Καλές γιορτές σε όλους.
Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS